Szerinted jó nőnek születni kell?Ha ezt idáig így gondoltad, akkor ezt most gyorsan helyre tegyük helyre, mert ez tévedés!
Naná, hogy senki nem születik "jó nőnek", mint ahogy nem úgy csöppensz kis világunkba, hogy azonnal tudsz főzni. Igaz?

Teljesen rendben van, hogy nem tudod, hogy hozhatod ki magadból a legtöbbet! Honnan is tudhatnád, ha sosem tanultad.
Igen, jól olvastad. EZ TANULHATÓ!

Attól a pillanattól kezdve, hogy Te megtanultad, hogy mivel hangsúlyozd magad és mivel kendőzd el, azokat a tulajdonságaidat, amiket annyira nem szeretsz magadon olyan leszel, mint akit kicseréltek. Nincs itt semmi csiribiri, meg hamis ígérgetések. Azért működik, mert az emberi szem imádja a harmóniát és abban a pillantban, hogy a külsődben megteremtjük ezt, olyan leszel, mintha rád sütne a nap.

Érthetőbben fogalmazva: ÖRÖM LESZ RÁD NÉZNI!

Ja, és ez azonnal látszik, nem olyan mint pl. a fogyás, hogy sok-sok idő kell, mire lesz eredménye. Nem azt mondom, hogy ne foglakozz az egészségeddel, csak azt, hogy ezzel gyorsan tudsz igencsak látványos eredményt elérni. Mert, ha az önbizalmad épp a béka feneke alatt van, vagy nem vagy túl toppon, akkor igazán gyors segítség kell, hogy jobban érezd magad! Ha tetszel magadnak, amikor a tükörbe nézel az pillanatok alatt boldogságot csempész a napjaidba.

Az "Igazi nő leszek" csomag egy olyan komplex tanácsadást jelent számodra, ahol 3-4 óra alatt olyan információkat tudsz majd meg magadról, amikről ez idáig fogalmad sem volt. A tanácsadás végére érteni fogod, hogy hogyan hozhatod ki magadból a legjobbat és egyértelművé válik majd számodra, hogy ez idáig miért nem sikerült ez neked.

Az "Igazi Nő leszek" csomag ára: 55 000 Ft

GOMB - vásárlásLEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK A TANÁCSADÁSOMRÓL ****************************** Lehet jönni személyes tanácsadásra is? ********************************* Természetesen. Az ilyen tanácsadáson személyesen Neked segítek, megállapítom a színtípusodat és tudni fogod, hogy milyen színű és stílusú ruhák és kiegészítők azok, amelyekben ragyogni fogsz. ************************ Mennyi idő egy ilyen tanácsadás? ************************ A tanácsadás egyszeri alkalom, ami kb. 3-4 órát vesz igénybe. Azért ennyit, mert fontos nekem, hogy pontosan értsd mit, miért tanácsolok Neked, ezért nem kapkodunk. Így tudod majd a gyakorlatban is használni, amit tanulsz velem. ************************ Hol tartod a tanácsadásokat? ************************* A tanácsadást Gödöllőn tartom. Pontos címet a jelentkezést követően küldök. Könnyen megközelíthető helyen van a tanácsadóm, Budapesttől 25-30 perc akár autóval, vonattal vagy HÉV-vel. ********************* Mit tartalmaz az „Igazi Nő leszek” csomag? ********************* 1. FELMÉRÉS Mielőtt belecsapunk az elemzésekbe, egy kávé és nasi mellett beszélgetünk kicsit. Néhány számodra fontos tudnivalót elmondok és lesznek kérdéseim is. 2. SZÍNTANÁCSADÁS Közel 80 kendővel megnézzük, hogy mely színek lesznek Neked a legjobbak. Közben Te is nagyon hamar látni fogod, hogy melyik szín lesz jó neked és melyik kevésbé, vagy egyenes előnytelen. 3. STÍLUSTANÁCSADÁS A segítségemmel megtanulod, hogy mely fazonok, mely minták, anyagok azok, amik a legjobban hangsúlyozzák, amit ki akarunk emelni. Megbeszéljük azt is, hogy hogyan tudod elterelni a figyelmet arról, amit nem annyira szeretsz magadon. 4. ÉKSZEREK ÉS KIEGÉSZÍTŐK Ezek lesznek a titkos „fegyvereid”, ezért mindenképpen kitérünk ezekre is. 5. SMINK Készítek Neked egy nappali sminket, és közben elmondom, mire kell figyelned és milyen sminkszíneket kell használnod a sminkelés során. Ha elhozod a sminkcuccaidat, azokat is leválogatom a színtípusodnak megfelelően. 6. SEGÍTSÉG A TANÁCSADÁS UTÁN IS #01 Online anyagokat küldök, amik nagyon sokat segítenek majd Neked. Digitális színkártya, színtabló, színkombinációk, smink termékek, konkrét rúzslista, alapruhatár lista stb. 7. SEGÍTSÉG A TANÁCSADÁS UTÁN IS #02 A tanácsadás után bátran keress a kérdéseiddel e-mailben vagy üzenetben, amint tudok válaszolok rájuk. *************************** Mennyibe kerül a tanácsadás? *************************** Az „Igazi Nő leszek” csomag ára: 40 000 Ft *************************** Hogy tudok jelentkezni? *************************** Egyszerűen csak írj egy e-mailt, hogy jönnél és minden továbbit megbeszélünk. Vagy üzenetet is írhatsz Nekem itt: https://www.facebook.com/stilus40felett Ha pedig személyesen szeretnél velem időpontot egyeztetni, akkor ezen a számon érsz el: 0620/3835414