Legfrissebb cikkek

Gondoltad volna, hogy a szülők körében végzett statisztikák alapján a legtöbb szülő nem jól méri fel a gyermeke testi fejlettségének mértékét? Azaz még jelentős túlsúly esetén is úgy látja, gyermekének nincs komoly problémája a súlyával, csak éppen kicsit formásabb, mint kortársai. Te vajon jól ítéled meg gyermeked testi fejlettségét? Itt meg tudod nézni!

Olvasom tovább

"Bezzeg ő bármit ehet…" Ismerősen hangzik? Sajna nekem igen, ha úgy étkeznék, mint korábban a Michelin gumiemberke megpukkadna mellettem irigységében. A fenébe is, nem igazságos, hogy van, aki bármit és bármennyit ehet és egy deka sem szalad fel rá, én meg már egy ínycsiklandozó étel gondolatától is hízok. Mit lehet ilyenkor tenni...?

Olvasom tovább

Nem kell táplálkozási szakguruvá válnod ahhoz, hogy megreformáld az étkezéseiteket. Nem kell rengeteg időt és energiát fektetned abba, hogy megtanuld mikor mit, mennyit és ilyen formában ehet gyermeked. Nem kell agyalnod rajta, hogy vajon mindent megkap-e amire szüksége van. Egy dolgot kell csak tenned, kövesd amit mondok és garantált a siker!

Olvasom tovább