Szia! Örülök, hogy itt vagy!
Puruczki Timi vagyok, a Stílus 40 felett alapítója. Mire betöltöttem a 40-et, túl voltam nem egy, nem kettő krízisen és már nem akartam többet, elég volt.
Nagy nehezen beláttam, hogy nem működöm jól, valamit nagyon nem jól csinálok. Ma már tudom, hogy nem voltam „IGAZI NŐ”.

Te éreztél már olyat, hogy NEM VAGY ELÉG "JÓ NŐ"?

Mert én nagyon is ezt éreztem. Közben meg IRIGYKEDVE NÉZTEM AZOKAT A NŐKET, akikből csak úgy sugárzott a nőies energia, a nőies kommunikáció, tudni akartam mitől olyan mások.
VAJON MI LEHET A TITKUK?
Sokszor csak úgy gondoltam, ők már így születtek, nekem meg más lapokat osztott az élet.

Szerencsére tévedtem.

Van, hogy KÍVÜLRŐL KELL KEZDENI A VÁLTOZÁST, hogy belül is változni tudjunk. Ez MŰKÖDIK!

Szakértői segítséggel MEG TUDOD TANULNI, HOGY MI AZ, AMI A LEGJOBBAN ÁLL NEKED, akár hajról, színekről, stílusról vagy sminkről legyen szó.

Igen, mert EZ MIND TANULHATÓ. Nem kell hozzá stílusgurunak lenned!

Nagyon hamar, ledöbbenve fogod látni a tükörben a változást, elképesztő lesz, és persze a környezeted is azonnal reagálni fog rá. Sorozatosan kapni fogod a pozitív visszajelzéseket és az elismerő pillantásokat. Készülj a bókáradatra, mert biztos, hogy nem fogod megúszni! 😉

Ahogy egyre inkább kibontakozik a nő benned, úgy épül a magabiztosságod és az önbecsülésed is. Ne aggódj, nem leszel egyedül! SEGÍTELEK Téged ezen az úton, HOGY VÉGRE MEGTALÁLD Önmagad, megtaláld AZT A CSODÁLATOS NŐT, aki mindig is benned élt, de AKIT MÉG TE MAGAD SEM ISMERSZ igazán. 😊