Pontosan tudod, hogy vannak gondok az étrendjével, de nem tudod hogyan változtass rajta?

Kimondottan a hizlalóbb ételeket kedveli, ezért szerinted esélytelen számára egy új étrend?

Rengeteget sportol, mégis gondok vannak a súlyával?Biztosan tudod már Te is, hogy a fogyás és az optimális testsúly megtartása közel 80%-ban az étrenden múlik. Ezzel persze nem azt akartam sugallni, hogy akkor a mozgás nem is fontos, dehogy nem az, sőt!

Viszont az már bizonyított tény, hogy ha nem megfelelő ételeket eszik, akkor a fogyás a rendszeres sport mellett sem fog beindulni. Ezért nagyon fontos a sikeres testsúlycsökkenés érdekében, hogy változtassatok az étrendjén.

Az AktívKids személyre szabott étrendje maximálisan rá van hangolódva a gyermekek táplálkozási szokásaira. Így nem okoz problémát még az sem, ha kifejezetten édességpárti gyermeked. Anyaként pontosan tudom, hogy nem kis feladat a szülők számára, hogy egészséges, a gyermekek fejlődése szempontjából megfelelő menü kerüljön az asztalra és a gyerkőc még meg is egye azt.

A gyerekek étrendje azért is nehezen kontrollálható, mert az oktatási intézménybe járó gyerekek közétkeztetésben részesülnek. Az AktívKids étrend úgy van összeállítva, hogy lehetőleg az intézményi meleg étkezés megmaradhasson. A két köztes étkezést, azaz a tízórait és az uzsonnát a siker érdekében otthonról kell vinni.

Bizonyos esetekben szükség van arra, hogy átmenetileg az ebédet is kiváltsuk otthonról vitt étellel, de ez csak a túlsúly leadásáig szükséges. Nem kell gondolatolvasónak lennem, ahhoz, hogy tudjam ez most nagyon övön alulinak hangzik, de gyermeked egészsége a tét. Ugye érte bármit megtennél? 😊Mit nyújt nektek az AktívKids étrendje?

- egyéni fizikális paraméterek alapján készített étrend ( 1 hetes, 4 hetes, 8 hetes)
- nagyon finom, egészséges, fogyást támogató ételek
- egyénre szabott (jöhetnek a személyes kedvencek, ti csak mondjátok mik azok, én megoldom, hogy ehesse 😉 ) - változatos, könnyen elkészíthető ételek
- napi 5-szöri étkezésre étrend
- bevásárlólista (feltüntetve, hogy mit honnan tudsz beszerezni)
- egy általános útmutató az ételek elkészítésével kapcsolatban
- sok-sok recept, hogy mielőbb ráérezz, hogyan kell elkészítened mostantól az ételeit

1 hetes étrend: 2900 Ft
4 hetes étrend: 8900 Ft
8 hetes étrend: 12 900 Ft