Csak kevés gyermeknek sikerül! A Te gyermeked köztük lesz?


Muszáj, hogy tudd, az elhatározáson áll vagy bukik minden.

Nem kellenek csodamódszerek és nem kellenek bonyolult technikák ahhoz, hogy egy életre megszabaduljon kisfiad vagy kislányod a túlsúlyától. Ellenben egy nagyon határozott elhatározásra szükség van a cél eléréséhez. Egy elhatározásra, amit nem gyermekednek, hanem NEKED kell meghoznod.

Sokaknak nem sikerül ez az igazság, sőt, inkább úgy mondanám sajnos csak nagyon kevés gyereknek sikerül még idejében megszabadulnia a felesleges kilóktól, anélkül, hogy bármilyen tartós egészségügyi vagy lelki problémát okozna. Még mielőtt azt gondolnád, hogy ez azért van, mert nem megfelelő a módszer, mert a te gyermeked esetleg örökölte a hízásra való hajlamot és bármit is eszik hízik tőle, el kell, hogy mondjam, ez nem így van.

A sikertelen fogyókúrák hátterében a maximális elhatározás hiánya áll és csak nagyon-nagyon pici százalékban áll fenn olyan egészségügyi probléma, ami gátolja a súlyvesztést.

A legtöbb esetben becsapjuk még magunkat is, hogy bizony mi betartunk minden előírást az életmódváltással kapcsolatban, és ezt olyannyira tudjuk mondogatni, hogy a végén maximálisan el is hisszük, hogy így van.

Most komolyan és őszintén nézz magadba!

Te el tudod mondani, hogy következetesen és megfelelő tudás birtokában teszel azért nap, mint nap, hogy gyermeked elérje az ideális testsúlyt?

Ha a válasz igen és így sincs eredmény, akkor érdemes elgondolkoznod egy részletes orvosi kivizsgáláson, mert lehet, hogy ti pont abba a pici csoportba tartoztok, ahol gyógyszeres kezelés is szükséges lehet a fogyáshoz.

Ha a válasz nem, akkor az első lépés, hogy magad mögött hagyod, az összes kifogást, amit idáig védőpajzsként tartottál magatok előtt és meghozod azt a sziklaszilárd elhatározást, hogy a gyermeked egészségének érdekében maximálisan követed és betartatod a szakirányú útmutatást még akkor is, ha nem éppen ez a legkényelmesebb számotokra.

Hihetetlen, de tényleg csak döntened kell!

A Te gyermeked azok közé fog tartozni, akinek sikerül?